data_journalism2

Balkanska istraživačka regionalna mreža (BIRN) traži suradnika/cu u Hrvatskoj

22.02.2018

Regionalni BIRN Hub sa sjedištem u Sarajevu traži novinara ili novinarku iz Hrvatske za svoje online izdanje – analitičku web publikaciju Balkan Insight.

Balkan Insight jedna je od 15 online publikacija koje je pokrenuo BIRN, a čini ga mreža dopisnika iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Grčke, Kosova, Makedonije, Crne Gore, Moldavije, Rumunjske i Srbije.

BIRN Hub je nevladina organizacija posvećena proizvodnji kvalitetne medijske produkcije i profesionalizaciji novinara. Dio je regionalne BIRN mreže i izdavač je analitičke web publikacije Balkan Insight.

BIRN je regionalna mreža udruga prisutna u devet zemalja regije jugoistočne Europe s ciljem afirmiranja regionalne suradnje i informiranja javnosti o važnim društvenim, političkim, ekonomskim i kulturnim kretanjima u regiji.

Kandidati/kandidatkinje moraju imati najmanje 4 godine novinarskog iskustva i izvrsno poznavati engleski jezik. Odabrani kandidat/kandidatkinja će biti angažiran/a na probni rok od tri mjeseca.

Rok za prijavu je 15. ožujak.

BIRN pruža jednaku šansu svim zainteresiranim kandidatima i kandidatkinjama, bez obzira na spol i bez ikakvih predrasuda po bilo kojoj osnovi.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Kontakt adresa: nikola.cace@birn.eu.com.

Izvor: BIRN Hub